Рецепт “Каррі з телятиною та гарбузом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
На 4 порції:
❯ 600 г телятини
❯ 400 г м’якоті гарбуза
❯ 1 стручок жовтого солодкого перцю
❯ 1/2 стручка перцю чилі
❯ 2 цибулини
❯ 2 зубки часнику
❯ 2 ст. л. рослинної олії
❯ 300 г помідорів у власному соку
❯ 100 г консервованої кукурудзи
❯ по 1/3 ч. л. меленого каррі та молотог
Крок 1
Стручок перцю вимити, обсушити та, видаливши плодоніжку з насінням, нарізати соломкою. Перець чилі дрібно посікти. Цибулю та часник очистити і дрібно нарізати. М’ясо вимити, обсушити та нарізати невеликими кубиками.
Крок 2
У сотейнику на гарячій олії обсмажити цибулю та часник до прозорості цибулі. Додати обидва види перцю і, помішуючи, обсмажувати 5 хв.
Крок 3
Викласти до овочів м’ясо та обсмажити з усіх боків до золотистого кольору. Накрити сотейник кришкою і готувати
м’ясо з овочами на повільному вогні 10 хв. З консервованих помідорів злити сік, помідори очистити, розім’яти та додати до м’яса. Влити 150 мл гарячої води, посолити, поперчити, довести до кипіння, зменшити вогонь до мінімуму та готувати під кришкою 40 хв.
Крок 4
Гарбуз нарізати крупно і закласти в сотейник до м’яса. Додати кукурудзу, присипати блюдо каррі та імбиром та готувати ще 7 хв. Каррі зняти з вогню і розкласти по порційним тарілкам.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…