Рецепт “Картопля із соусом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

Приготування: 30 хвилин
У 1 порції: 190 ккал

Інгредієнти

На 4 порції:
❯ 800 г картоплі
❯ 2 моркви
❯ 250 г сиру
❯ 2 ч. л. лимонного соку
❯ 2 ч. л. консервованого тертого хрону
❯ 100 г тертого сиру
❯ 350 мл вершків (жирність 10%)
❯ 2 ч. л. насіння кмину
❯ сіль
❯ мелений чорний перець

Покроковий процес приготування картоплі із соусом

Крок 1

Картоплю ретельно вимити щіткою, скласти у велику каструлю та залити гарячою водою. Довести до кипіння, посолити та варити 25 хв.

Крок 2

Поки готується картопля, зробити соус. Для цього моркву вимити, очистити та натерти на дрібній тертці. Сир протерти через часте сито. Додати моркву, лимонний сік, консервований хрін, тертий сир та вершки. Посолити, поперчити до смаку і ретельно перемішати. Посипати насінням кмину.

Крок 3

З картоплі спити воду і розкласти бульби по тарілках. На стіл подати з приготовленим соусом.

Сьогодні ми дізналися як готується Картопля із соусом. Смачного!
nakukhni

Recent Posts

Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами

Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…

1 місяць ago

Пиріг із поленти з мигдалем

Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Піца з поленти

Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

1 місяць ago

Полента фрі з розмарином

Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago

Полента з родзинками та сметаною

Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Пиріг заливний з броколі

Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago