Рецепт “Картопляна тортилья” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 35 хвилин
У 1 порції: 450 ккал, 17 г білків,
34 г жирів, 29 г вуглеводів
На 4 порції:
❯ 6 яєць
❯ сіль
❯ свіжомелений чорний перець
❯ 6 бульб картоплі
❯ 1/2 склянки оливкової олії
❯ 1 велика цибулина
Крок 1
Яйця збовтати у великій мисці із сіллю та перцем. Картоплю очистити та нарізати тонкими кружальцями.
Крок 2
Нагріти третину оливкової олії та злегка підрум’янити кухлі картоплі. Цибулю очистити, нарізати кільцями та обсмажувати до напівпрозорості на жирі, що залишився після смаження картоплі.
Крок 3
Овочі викласти в миску з яйцями, перемішати та залишити при кімнатній температурі на 10 хв.
Крок 4
У глибокій сковороді нагріти половину олії, що залишилася, викласти яєчно-картопляну суміш, зменшити вогонь, накрити сковороду кришкою і готувати прибл. 6-8 хв.
Крок 5
Лопаткою відокремити тортилью від країв сковороди та перекинути на велику плоску тарілку. У сковороду додати масло та обсмажувати тортилью з іншого боку до готовності (ще близько 3-5 хв). Подати тортилью теплою, розрізавши на порційні шматки.
Якщо ви не дотримуєтеся безглютенової дієти, можете сміливо додати в картопляну суміш скибочки ковбаси.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…