Основні страви

Картопляна запіканка на пательні

Рецепт “Картопляна запіканка на пательні” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

Інгредієнти

– Картопля 150гр
– Шинка 60гр
– Курячі яйця _4шт
– Сир 50гр
– Зелена цибуля
– Сіль
– Перець
– Рослинна олія

Покроковий процес приготування картопляної запіканки

Крок 1

Натираємо картоплю на велику тертку і забираємо у воду. Далі нарізаємо шинку або ковбасу соломкою. Нарізаємо цибулю. На велику тертку натираємо сир.

Крок 2

Розбиваємо 4 яйця, солимо і перчимо. Добре збиваємо. Додаємо картоплю, ковбасу та цибулю. Добре перемішуємо.

Крок 3

На сковороду наливаємо олію і викладаємо нашу суміш. Накриваємо кришкою та готуємо на слабкому вогні 10 хвилин. Акуратно перевертаємо та готуємо під кришкою ще 2 хвилини.

Крок 4

Знову акуратно перевертаємо. Зверху посипаємо зеленою цибулею та сиром. По краю запіканки наливаємо воду та накриваємо кришкою. Готуємо одну хвилину.

Сьогодні ми дізналися як готується Картопляна запіканка на пательні. Смачного!
nakukhni

Recent Posts

Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами

Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…

1 місяць ago

Пиріг із поленти з мигдалем

Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Піца з поленти

Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

1 місяць ago

Полента фрі з розмарином

Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago

Полента з родзинками та сметаною

Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Пиріг заливний з броколі

Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago