Рецепт “Картопляні драники по-швейцарськи” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
– Картопля(розсипчасті сорти) 500 гр
– Чорний перець(за бажанням)
– Сіль
– Рослинна олія
– Вершкове масло
Крок 1
Чистимо і натираємо картоплю на великій тертці. Кладемо картоплю на чистий рушник і витискаємо сік.
Крок 2
Нагріваємо сковороду, наливаємо олію та викладаємо картоплю. Солимо і перчимо. Вогонь середній. Ложкою приминаємо картоплю зверху та з боків.
Крок 3
Готуємо близько п’яти хвилин та перевертаємо за допомогою великої тарілки. Кладемо шматочки вершкового масла з обох боків драника.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…