Рецепт “Картопляні драники по-швейцарськи” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
– Картопля(розсипчасті сорти) 500 гр
– Чорний перець(за бажанням)
– Сіль
– Рослинна олія
– Вершкове масло
Крок 1
Чистимо і натираємо картоплю на великій тертці. Кладемо картоплю на чистий рушник і витискаємо сік.
Крок 2
Нагріваємо сковороду, наливаємо олію та викладаємо картоплю. Солимо і перчимо. Вогонь середній. Ложкою приминаємо картоплю зверху та з боків.
Крок 3
Готуємо близько п’яти хвилин та перевертаємо за допомогою великої тарілки. Кладемо шматочки вершкового масла з обох боків драника.
Рецепт "Pasta e fagioli – паста з квасолею" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з…
Рецепт "Касулет з качкою" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 6–8…
Рецепт "Бефстроганів з печерицями" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Гливи у клярі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 6…
Рецепт "Равіолі з м'ясом" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Фунтовий кекс" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 55 хвилин Інгредієнти…