Рецепт “Картопляні міні-кіші з куркою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
НА 12 ВИРОБІВ
❯ 4 бульби картоплі
❯ 1 цибулина
❯ 60–80 г борошна
❯ сіль
❯ жир для змащування формочок
Для начинки:
❯ 2 ст. л. рослинної олії
❯ 5–7 великих печериць
❯ 2 курячі грудки
❯ сіль
❯ перець
Для заливання:
❯ 2 яйця
❯ 120 мл жирних вершків
❯ 120 г тертого сиру
❯ сіль
❯ перець
Крок 1
Картопля очистити, вимити, натерти на великій тертці, викласти на сито на 10 хв. та віджати. Цибулину очистити, 1/2 цибулини посікти, відкласти для начинки.
Крок 2
Терта картопля в мисці з’єднати з рубаною цибулею, додати борошно, щіпку солі та добре перемішати.
Крок 3
Духовку нагріти до 180 °. Форми для мафінів змастити жиром, вислати картопляним тестом, зробивши бортики та випікати 20 хв.
Крок 4
1/2 цибулини, що залишилася, нарізати та обсмажити на сковороді на олії до прозорості. Додати дрібно нарізані гриби та обсмажувати 3–4 хв. Покласти нарізану дрібними скибочками курячу грудку, посолити, поперчити та обсмажити до золотистого кольору. Для заливання в мисці яйця розбовтати з вершками та сиром, посолити та поперчити.
Крок 5
Курячі грудки з цибулею та грибами розкласти по формах з картопляним тестом, влити заливку та випікати вироби 15 хв.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…