Рецепт “Картопляні міні-кіші з куркою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
НА 12 ВИРОБІВ
❯ 4 бульби картоплі
❯ 1 цибулина
❯ 60–80 г борошна
❯ сіль
❯ жир для змащування формочок
Для начинки:
❯ 2 ст. л. рослинної олії
❯ 5–7 великих печериць
❯ 2 курячі грудки
❯ сіль
❯ перець
Для заливання:
❯ 2 яйця
❯ 120 мл жирних вершків
❯ 120 г тертого сиру
❯ сіль
❯ перець
Крок 1
Картопля очистити, вимити, натерти на великій тертці, викласти на сито на 10 хв. та віджати. Цибулину очистити, 1/2 цибулини посікти, відкласти для начинки.
Крок 2
Терта картопля в мисці з’єднати з рубаною цибулею, додати борошно, щіпку солі та добре перемішати.
Крок 3
Духовку нагріти до 180 °. Форми для мафінів змастити жиром, вислати картопляним тестом, зробивши бортики та випікати 20 хв.
Крок 4
1/2 цибулини, що залишилася, нарізати та обсмажити на сковороді на олії до прозорості. Додати дрібно нарізані гриби та обсмажувати 3–4 хв. Покласти нарізану дрібними скибочками курячу грудку, посолити, поперчити та обсмажити до золотистого кольору. Для заливання в мисці яйця розбовтати з вершками та сиром, посолити та поперчити.
Крок 5
Курячі грудки з цибулею та грибами розкласти по формах з картопляним тестом, влити заливку та випікати вироби 15 хв.
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Міні кіш зі шпинатом" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Кіш лорен з копченою грудинкою" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Італійський салат з овочами та сиром" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Овочевий салат із копченим лососем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Овочевий салат з сардинами в олії" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…