Рецепт “Картопляні млинці з грибами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Інгредієнти
– Картопля 300 гр
– Борошно 120 гр
– Молоко 300 мл
– Яйця 3 шт
– Часник 1 зубок
– Рослинна олія 3 ст.л.
– Печериці 350 гр
– Яйця 2 шт
– Часник 1 зубок
– Зелена цибуля 2 шт
– Сметана 2 ст.л.
– Перець
– Сіль
Покроковий процес приготування картопляних млинців з грибами
Крок 1
Змішуємо молоко яйця та борошно. Натираємо картоплю та часник на дрібній тертці. Відправляємо все в тісто, солимо і перчимо. Наливаємо трохи олії та добре перемішуємо.
Крок 2
Добре нагріваємо сковороду, а потім вогонь зменшуємо нижче середнього. Змащуємо сковороду рослинною олією і починаємо смажити млинці. Готовий млинець зверху змащуємо вершковим маслом.
Крок 3
Наливаємо олію в сковороду і добре розігріваємо. Дрібно нарізаємо гриби та відправляємо в сковороду. Нарізаємо зелену цибулю та часник. Відправляємо часник до грибів, солимо і перчимо. Додаємо зелену цибулю та обсмажуємо 30 секунд.
Крок 4
Варимо та нарізаємо яйця. Нарізаємо трохи свіжого кропу. Яйця та кріп відправляємо до грибів. Додаємо 2 ложки сметани, трохи солимо, перчимо і добре перемішуємо. Кладемо начинку в млинці та загортаємо.