Рецепт “Картопляні оладки із соусом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 40 хвилин
У 1 порції: 350 ккал
НА 4 ПОРЦІЇ
– 4 бульби картоплі
– 1 ст. л. лимонного соку
– 1 маленька цибулина
– 2 зубчики часнику
– 1 яйце
– 1 ст. л. борошна
– 4 ст. л. рослинної олії
– сіль
– мелений чорний перець
Крок 1
Картоплю очистити, вимити та натерти на середній тертці. Додати лимонний сік. Цибуля з часником очистити та дрібно порубати. Потім з’єднати з тертим картоплею, залишити на 5 хв та витиснути. У масу, що вийшла додати яйце і борошно, добре перемішати.
Крок 2
У великій сковороді розігріти олію. Потім столовою ложкою викладати приготовлену картопляну масу невеликими порціями та смажити з обох боків до підрум’янювання.
Соус з перцем чилі
Перець чилі (1/3 стручка), вилучивши насіння, порубати. Гілочка петрушки вимити, обсушити, дрібно нарізати. Підготовлений перець чилі додати до 200 г сметани разом з петрушкою, посолити та поперчити до смаку. Подати до гарячих оладок.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…