Рецепт “Картопляні оладки по-швейцарськи” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 1 година 10 хвилин
У 1 порції: 430 ккал, 11 г білків,
22 г жирів, 50 г вуглеводів
На 4 порції:
❯ 1 кг вареної картоплі
❯ 1 цибулина
❯ сіль
❯ 100 г легкоплавкого сиру
❯ молоко
❯ соняшникова олія для смаження
Крок 1
Картоплю очистити та натерти на великій тертці. Цибулю очистити, дрібно посікти, змішати з картоплею. Посолити на смак.
Крок 2
У сковороді з товстим дном нагріти масло. Порцію картопляної маси викласти на сковороду, розрівняти та добре притиснути ложкою на дно. Сир натерти на крупній тертці та посипати картоплю. Викласти ще один шар картопляної маси, притиснути та збризкати молоком. Вогонь зменшити до мінімумів і випікати оладки бл. 30 хв до хрусткої коричневої скоринки. За допомогою двох дерев’яних лопаток (або тарілки більшої, ніж сковорода, діаметра) акуратно перевернути та випікати до готовності.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…