Рецепт “Картопляні оладки з тертим сиром” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
6 порцій, 1 година
– 500 г картоплі
– 1 цибулина
– 2 яйця
– 50 г тертого сиру
– 20 г вершкового масла
– Рослинна олія
– Сіль
– Перець
Крок 1
Картоплю очистити, вимити, обсушити та натерти на великій тертці. Цибулю очистити, дрібно нарізати та перемішати з картоплею. Підмішати в овочеву масу тертий сир, вбити яйця і добре перемішати. Масу посолити та поперчити до свого смаку.
Крок 2
На сковороді нагріти вершкове масло, додати невелику кількість олії рослинної.
Крок 3
За допомогою столової ложки порційно відсаджувати в гарячу олію. невеликі порції картопляної маси, надаючи їм форму круглих оладок. Обсмажувати вироби 5-7 хв з кожною сторони. Готові оладки перекладати на тарілку.
Крок 4
Перед подачею викласти оладки у змащений вершковим маслом сотейник і прогрівати на плиті під кришкою 5-7 хв.
НА ЗАМІТКУ
Картопляні оладки можна подати як гарнір або перетворити на самостійне страву, доповнивши, наприклад, смаженими грибами: перед подачею викласти оладки та смажені гриби в сотейник шарами, влити 100 мл вершків та добре прогріти.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…