Рецепт “Картопляний гратен з яблуками” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
НА 4 ПОРЦІЇ
❯ 4 бульби картоплі
❯ 2 кисло-солодких яблука
❯ 1 зубок часнику
❯ вершкове масло для змащування форми
❯ 170 мл молока
❯ 120 мл вершків
❯ 200 г тертого сиру
❯ 2 лаврові листи
❯ 1 ч. л. прованських трав
❯ сіль
❯ перець
Крок 1
Духовку нагріти до 180 °. Підготувати форму для випікання обсягом прибл. 1,25 л. Зубок часнику очистити, розрізати навпіл та натерти їм форму. Змастити форму вершковим маслом, на дно форми покласти лавровий лист.
Крок 2
Картоплю очистити, вимити та нарізати тонкими кухлями. Яблука вимити, очистити і, видаливши серцевини, нарізати такими ж скибочками. Чергуючи, викласти у форму скибочки картоплі та яблук, посолити, поперчити та присипати прованськими травами.
Крок 3
Молоко з’єднати з вершками, перемішати з 2/3 тертого сиру та влити у форму. Посипати виріб сиром, що залишився, та запікати в духовці 1 год 30 хв.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…