Рецепт “Картопляний салат із тунцем” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 25 хвилин
У 1 порції: 350 ккал, 29 г білків,
18 г жирів, 19 г вуглеводів
На 4 порції:
❯ 350 г молодої картоплі
❯ 4 філе анчоусів у маслі
❯ 4 ст. л. майонезу
❯ 1 ст. л. білого винного оцту
❯ 1 качан салату Ромен
❯ 100 г зелених оливок без кісточок
❯ 2 молоді цибулини
❯ мелений чорний перець
❯ 350 г консервованого тунця у власному соку
Крок 1
Картоплю ретельно вимити та не очищаючи, варити у підсоленій воді 15 хв. Дати картоплі охолонути, нарізати часточками.
Крок 2
Для заправки анчоуси подрібнити вилкою і змішати з майонезом та оцтом. Поперчити до смаку. Цибулю очистити та нарізати півкільцями. Листя салату ромен вимити, обсушити, дрібно порвати, перемішати з цибулею, оливками та картоплею. Розкласти салат по порційним тарілкам, додати шматочки тунця та полити майонезною заправкою.
Замініть зелені оливки чорними, додайте варені яйця та стручкову квасолю. та вуаля! Готовий знаменитий салат нісуаз.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…