Рецепт “Картопляний салат із тунцем” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 25 хвилин
У 1 порції: 350 ккал, 29 г білків,
18 г жирів, 19 г вуглеводів
На 4 порції:
❯ 350 г молодої картоплі
❯ 4 філе анчоусів у маслі
❯ 4 ст. л. майонезу
❯ 1 ст. л. білого винного оцту
❯ 1 качан салату Ромен
❯ 100 г зелених оливок без кісточок
❯ 2 молоді цибулини
❯ мелений чорний перець
❯ 350 г консервованого тунця у власному соку
Крок 1
Картоплю ретельно вимити та не очищаючи, варити у підсоленій воді 15 хв. Дати картоплі охолонути, нарізати часточками.
Крок 2
Для заправки анчоуси подрібнити вилкою і змішати з майонезом та оцтом. Поперчити до смаку. Цибулю очистити та нарізати півкільцями. Листя салату ромен вимити, обсушити, дрібно порвати, перемішати з цибулею, оливками та картоплею. Розкласти салат по порційним тарілкам, додати шматочки тунця та полити майонезною заправкою.
Замініть зелені оливки чорними, додайте варені яйця та стручкову квасолю. та вуаля! Готовий знаменитий салат нісуаз.
Рецепт "Гливи у клярі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 6…
Рецепт "Равіолі з м'ясом" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Фунтовий кекс" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 55 хвилин Інгредієнти…
Рецепт "Чахохбілі з курки" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 50 хвилин…
Рецепт "Суп-пюре морквяний з часником" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 45…
Рецепт "Листковий пиріг з капусти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 1…