Рецепт “Käsekuchen – сирний пиріг” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
НА 8 ПОРЦІЙ:
Для основи:
❯ 300 г борошна
❯ 150 г вершкового масла
❯ 1 ст. л. смальцю
❯ сіль
Для заливання:
❯ 1 л молока
❯ 1 ч. л. сироваткової закваски
❯ 5 яєць
❯ 5 ст. л. цукру
❯ 5 ст. л. вершків
❯ 1 пакетик ванільного цукру
Крок 1
Борошно із щіпкою солі просіяти у глибоку миску, додати смалець та рубану олію, влити 200 мл води кімнатної температури та руками вимісити гладке однорідне тісто.
Крок 2
Сформувати з тіста кулю, загорнути його в харчову плівку та помістити у холодильник на 3 год.
Крок 3
Молоко злегка нагріти, додати в нього закваску та залишити в теплому місці на 2 год.
Крок 4
Струшену масу відкинути на висланий марлею друшляк. Сироватку зібрати та відставити для приготування інших страв, сир добре віджати.
Крок 5
Тісто викласти на посипане борошном робочу поверхню, тонко розкотити та вислати їм форму, зробивши борти.
Форму помістити у холодильник.
Крок 6
Духовку нагріти до 230 °. У мисці яйця розтерти з цукром та ванільним цукром добілу. Порціями додати в яєчну масу сир і, вливаючи вершки, добре перемішати. Сирну масу викласти на основу.
Крок 7
Температуру духовки зменшити до 160 ° та випікати виріб до золотистої скоринки. Пиріг подати теплим.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…