Перейти до вмісту
Головна » Каша з батата з курячим філе

Каша з батата з курячим філе

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Каша з батата з курячим філе” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 1 година
    У 1 порції: 350 ккал, 33 г білків,
    8 г жирів, 39 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 800 г очищеної солодкої картоплі (батату) кубиками
    ❯ сіль
    ❯ мелений чорний перець
    ❯ 5 ст. л. рослинної олії
    ❯ 4 ч. л. соку лимона
    ❯ 4 філе курячої грудки (по 125 г)
    ❯ 1 ч. л. меленої кориці
    ❯ 2 ч. л. меленого кмину
    ❯ 2 рубані білі цибулини
    ❯ 3 рубані зубчики часнику
    ❯ 2–3 ст. л. меду
    ❯ зелені оливки
    ❯ курячий бульйон
    ❯ зелень м’яти або кінзи

    Покроковий процес приготування каши з батата

    Крок 1

    Батат викласти в сотейник, відварити у воді до м’якості. Відкинути на друшляк, посолити, поперчити, влити 2 столи. ложки олії та 2 чайн. ложки соку лимона. Батат пюрувати за допомогою картоплем’ялки або млинки для овочів, залишивши грудочки.

    Крок 2

    З’єднати корицю, кмин, щіпку солі та натерти сумішшю філе. У сотейнику на 2 стіл. ложках олії обсмажити грудку з кожного боку та перекласти в інший посуд. Сотейник протерти, на 1 стіл. ложці олії обсмажити цибулю. Додати часник, злегка обсмажити. Підмішати мед, 2 чайні. ложки соку лимона, оливки та філе. Влити трохи бульйону, гасити 10 хв.

    Крок 3

    Кашу подати з філе та оливками, посипати зеленню.

    Сьогодні ми дізналися як готується Каша з батата з курячим філе. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *