Рецепт “Касулет з качкою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

Інгредієнти

НА 6–8 ПОРЦІЙ
❯ 600 г сухої квасолі
❯ 900 г м’якоті свинини
❯ 150 г свинячої грудинки
❯ 200 г в’яленої ковбаси
❯ 1 невелика свиняча ковбаска для смаження
❯ 3 готові качині ніжки
❯ шматок свинячої шкіри
❯ 1 пучок запашних трав
❯ 2 цибулини + 1/2
❯ 1 бутон гвоздики
❯ 2 моркви
❯ 4 зубчики часнику
❯ 6 ст. л. гусячого жиру
❯ сіль
❯ перець

Покроковий процес приготування касулета

Крок 1

Квасолю залити холодною водою 1:3 на 12 год. квасолю промити, залити чистою водою, довести до кипіння, відкинути на друшляк та обдати холодною водою.

Крок 2

Часник та 2 цибулини очистити, дрібно нарізати та обсмажувати на сковороді на 2 ст. л. гусячого жиру 5 хв. Половину цибулини очистити та встромити в неї бутон гвоздики. Моркву очистити та нарізати поздовжніми четвертинками.

Крок 3

Дно сотейника вистелити свинячою шкірою. Викласти в сотейник квасолю, часник та всю цибулю, моркву, пучок запашних трав. Залити водою до краю посуду, довести кипіння та готувати під кришкою на повільному вогні 1 год
30 хв. Посолити та поперчити до смаку.

Крок 4

Ковбаску для смаження часто наколоти вилкою, ковбасу нарізати кружальцями завтовшки прибл. 1 см. Підготовлені ковбаси обсмажити на 2 ст. л. жиру до золотистого кольори та перекласти в інший посуд. Ковбаску для смаження нарізати товстими шматочками.

Крок 5

Свинину нарізати невеликими шматками та обсмажити на жирі, що залишився, до золотистого кольору. Качині ніжки викласти на гарячу сковороду та готувати, поки не розтопиться весь жир. Ніжки перекласти в іншу посуд, жир зібрати та використовувати для приготування інших страв. Грудинку нарізати тонкими шматочками та обсмажувати на сковороді без жиру до кришталю.

Крок 6

У сотейник до квасолі викласти всі м’ясні продукти, при необхідності долити трохи води. Накрити сотейник кришкою та готувати касулет на повільному вогні 4 ч. Посолити та поперчити до смаку. Подати гарячим.

НА ЗАМІТКУ
Пучок запашних трав складається з лаврового листа, 2 гілочок петрушки, 1 гілочки розмарину, 1 черешка селери, 1 листа цибулі-порею.

Сьогодні ми дізналися як приготувати Касулет з качкою. Смачного!
nakukhni

Recent Posts

Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами

Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…

1 місяць ago

Пиріг із поленти з мигдалем

Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Піца з поленти

Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

1 місяць ago

Полента фрі з розмарином

Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago

Полента з родзинками та сметаною

Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Пиріг заливний з броколі

Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago