Рецепт “Кавовий брауні з горіхами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 50 хвилин
У 1 порції: 405 ккал, 11 г білків,
21 г жирів, 40 г вуглеводів
НА 8 ПОРЦІЇ
– 1 ст. л. меленої кави
– 200 г шоколаду
– 150 г вершкового масла
– 1 яйце
– 100 г борошна
– 2 ст. л. порошку какао
– 1 ч. л. розпушувача
– 100 г цукру
– 2 ст. л. рубаних волоських горіхів
Крок 1
З 1 стіл. ложки меленої кави та 100 мл води зварити міцний напій, процідити. 200 г шоколаду поламати на дрібні шматочки та розтопити на гарячій водяної лазні. Влити каву та обережно перемішати.
Крок 2
Додати 150 г вершкового масла, нарізаної кубиками, і тримати, помішуючи, на водяній бані, поки маса не придбає однорідну консистенцію. Дати охолонути. 1 яйце розділити на білок та жовток. До кавовошоколадної маси підмішати жовток.
Крок 3
Просіяти на масу 100 г борошна з 2 столом. ложками порошку какао та 1 чайн. ложкою розпушувача, перемішати. Білок збити зі 100 г цукру в міцну піну і разом із 2 стіл. ложками рубаних волоських горіхів додати до шоколадного
тісто.
Крок 4
Нагріти духовку до 180 °. Тісто викласти у вистелену папером для випікання форму, розрівняти та випікати 35–40 хв. Готовому брауні дати охолонути у формі, потім вийняти та нарізати скибочками. Перед подачею посипати десерт цукровою пудрою.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…