Рецепт “Кавуново-томатний гаспачо” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
4 ПОРЦІЇ, 20 ХВИЛИН
❯ 600 г м’якоті кавуна без кісточок
❯ 3 помідори
❯ 1/2 стручка солодкого перцю
❯ 1 стручок гострого перцю
❯ 1 цибулина шалот
❯ 3 ст. л. рослинної олії
❯ 1 ст. л. соку лайма
❯ сіль
❯ перець
Для рикоти:
❯ 200 г рикоти
❯ 1 ст. л. рослинної олії
❯ 6 листків базиліка
❯ сіль
❯ перець
Для подачі та прикраси:
❯ нарізані кубиками солодкий перець, огірок, помідор
❯ тонкі скибочки кавуна
Крок 1
Помідори та перець вимити та обсушити, у перцю видалити плодоніжки, помідори очистити від шкірки та насіння.
Цибулину очистити та порубати. Кавун та підготовлені овочі подрібнити за допомогою блендера, додавши сік лайма та олію. Додати сіль та перець на смак.
Крок 2
Рикоту розім’яти з олією, поперчити та посолити. Базилік посікти та підмішати до рикоти. Гаспачо розлити по порційних чашках. У кожну порцію додати трохи рикоти та нарізані овочі. Прикрасити скибочками кавун.
Рецепт "Гливи у клярі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 6…
Рецепт "Равіолі з м'ясом" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Фунтовий кекс" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 55 хвилин Інгредієнти…
Рецепт "Чахохбілі з курки" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 50 хвилин…
Рецепт "Суп-пюре морквяний з часником" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 45…
Рецепт "Листковий пиріг з капусти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 1…