Рецепт “Кавуново-томатний гаспачо” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
4 ПОРЦІЇ, 20 ХВИЛИН
❯ 600 г м’якоті кавуна без кісточок
❯ 3 помідори
❯ 1/2 стручка солодкого перцю
❯ 1 стручок гострого перцю
❯ 1 цибулина шалот
❯ 3 ст. л. рослинної олії
❯ 1 ст. л. соку лайма
❯ сіль
❯ перець
Для рикоти:
❯ 200 г рикоти
❯ 1 ст. л. рослинної олії
❯ 6 листків базиліка
❯ сіль
❯ перець
Для подачі та прикраси:
❯ нарізані кубиками солодкий перець, огірок, помідор
❯ тонкі скибочки кавуна
Крок 1
Помідори та перець вимити та обсушити, у перцю видалити плодоніжки, помідори очистити від шкірки та насіння.
Цибулину очистити та порубати. Кавун та підготовлені овочі подрібнити за допомогою блендера, додавши сік лайма та олію. Додати сіль та перець на смак.
Крок 2
Рикоту розім’яти з олією, поперчити та посолити. Базилік посікти та підмішати до рикоти. Гаспачо розлити по порційних чашках. У кожну порцію додати трохи рикоти та нарізані овочі. Прикрасити скибочками кавун.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…