Рецепт “Кекс із прянощами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
8 порцій, 1 година 30 хвилин
– По 50 г кураги, родзинок, чорносливу та фініків
– 2 ст. л. рому чи коньяку
– 200 г вершкового масла
– 150 г коричневого цукру
– 3 яйця
– 250 г борошна + 2 ст. л.
– 1/2 пакетика розпушувача для тесту
– Мелена кориця
– Мускатний горіх
– Мелена гвоздика
– 50 г меленого мигдалю
– Цукрова пудра для подачі
– Сіль
Крок 1
Сухофрукти промити та на 10 хв залити киплячою водою. Воду злити, сухофрукти перекласти в інший посуд і залити ромом (коньяком) на 30 хв.
Крок 2
Масло розм’якшити при кімнатній температурі та збити в пишну масу з цукром. Не припиняючи збивати, ввести по одному яйця та порціями підмішати борошно з розпушувачем, мигдалем, прянощами та щіпкою солі.
Крок 3
Духовку нагріти до 180°. Рідина із сухофруктів злити. Сухофрукти присипати 2 ст. л. борошна і підмішати в тісто. Викласти тісто у вистелену пергаментом форму та випікати виріб 1 год. перевірити за допомогою дерев’яної шпажки.
Крок 4
Готовий кекс дати повністю охолонути у формі та перекласти його на блюдо сервування. Кекс густо посипати цукровою пудрою.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…