Рецепт “Кекс лимонний з цукатами та мигдалем” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
НА 6 ПОРЦІЙ:
Для тесту:
❯ 140 г борошна
❯ 200 г меленого мигдалю
❯ 50 г цільного мигдалю
❯ 50 г лимонних та апельсинових цукатів
❯ 200 г цукру
❯ 220 г вершкового масла
❯ 3 яйця
❯ 1 лимон
❯ 1/2 пакетика розпушувача для тесту
Для крему:
❯ 150 мл вершків
❯ 1 ст. л. рідкого меду
Крок 1
Духовку нагріти до 180 °. Форму для кексу змастити олією і густо присипати борошном.
Крок 2
Цедру лимона натерти, сік віджати. Олія розм’якшити при кімнатній температурі.
Крок 3
У великій мисці розм’якшене масло розтерти з цукром до отримання пишної однорідної маси. Вбити яйця, порціями підмішати борошно з розпушувачем та мелений мигдаль. Додати цедру та сік лимона, покласти горіхи та цукати та добре перемішати.
Крок 4
Тісто влити у підготовлену форму та випікати виріб 40 хв. Готовність кексу перевірити, проткнувши його по центру дерев’яної шпажкою: якщо шпажка виходить сухою, кекс готовий. Кексу дати охолонути у формі.
Крок 5
Сливки, миску для взбивания и венчик хорошо охладить. Сливки взбить в крепкую пену, небольшими порциями подмешивая мед. Кекс подать охлажденным. Крем сервировать в отдельной посуде.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…