Рецепт “Кекс з грудинкою та сиром” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
4 ПОРЦІЇ, 1 ГОДИНА 20 ХВИЛИН
❯ 3 яйця
❯ 150 г борошна + для посипання форми
❯ 1 пакетик розпушувача для тесту
❯ 100 мл олії + 1 ст. л.
❯ 125 мл молока
❯ 200 г твердого сиру
❯ 150 г копченої грудинки
❯ 1 велика цибулина
❯ жир для змащування форми
❯ 1/2 ч. л. цукру
❯ сіль
❯ перець
Крок 1
Цибулину очистити та порубати. Грудинку нарізати дрібними брусочками та обсмажувати на сковороді на 1 ст. л. олії 5 хв. Додати до грудинки цибулю та обсмажувати її до прозорості. Сковороду зняти з вогню та дати продуктам трохи охолонути.
Крок 2
Половину твердого сиру натерти на великій тертці, що залишився нарізати дрібними шматочками. Молоко злегка нагріти.
Крок 3
Яйця розбовтати, як на омлет. У глибоку миску просіяти борошно з розпушувачем, додати цукор, посолити та поперчити до смаку.
Крок 4
Влити до борошна яйця та перемішати. Струмком вливаємо молоко і рослинну олію і вимішуємо до однорідності.
тісто.
Крок 5
Підмішати в тісто тертий і нарізаний сир, додати обсмажену цибулю з грудинкою і добре перемішати.
Крок 6
Духовку нагріти до 180 °. Форму для кексу змастити жиром і присипати борошном. Викласти тісто у підготовлену форму, верх акуратно розрівняти. Випікати виріб 45 хв. Готовий кекс подати теплим, нарізавши скибочками.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…