Рецепт “Кекс з курагою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 1 година 40 хвилин
У 1 порції: 430 ккал
На 12 порцій:
❯ 100 г кураги
❯ 3 ст. л. рому
❯ 250 г борошна
❯ 200 г цукру
❯ 300 г жирного сиру
❯ 3 яйця
❯ 2 ч. л. розпушувача
❯ 1 ч. л. тертої лимонної цедри
❯ 10 г вершкового масла
❯ 2 ст. л. цукрової пудри
Крок 1
Курагу вимити, дрібно нарізати та залити ромом. Залишити на 1 ч. Яйця збити міксером із цукром. Додати протертий через дрібне сито сир і добре перемішати. Всипати борошно з розпушувачем і ретельно перемішати.
Крок 2
Духовку нагріти до 180 °. Додати в тест замочену в ромі курагу і цедру, добре перемішати. Прямокутну форму для кексу змастити вершковим маслом. Викласти у неї тісто, розрівняти. Випікати 40-50 хв.
Крок 3
Готовий кекс дістати з духовки та залишити у формі приблизно на 1 Про хв. Потім перекласти на ґрати і дати охолонути. Посипати цукровою пудрою.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…