Рецепт “Кекс з оливками” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
4 ПОРЦІЇ, 45 ХВИЛИН
❯ 150 г борошна
❯ 1 ч. л. розпушувача для тіста
❯ 100 г сметани
❯ 80 мл рослинної олії
❯ 50 г тертого сиру
❯ 3 яйця
❯ жменя чорних або зелених оливок без кісточки
❯ 5–6 в’ялених помідорів
❯ жир та борошно для змащування/посипання форми
❯ суміш сушених прованських трав
❯ сіль
❯ перець
Крок 1
Оливки нарізати половинками або четвертинками, в’ялені помідори — скибочками.
Крок 2
У глибоку миску просіяти борошно з розпушувачем, додати по щіпці сушених прованських трав, солі та перцю. Додати сметану, тертий сир і олія і добре перемішати.
Крок 3
Ввести по одному яйця, ретельно перемішуючи після кожного. Підмішати в тісто нарізані оливки та помідори, поперчити та посолити на смак.
Крок 4
Духовку нагріти до 180 °. Підготувати форму для випікання, змастити її жиром і густо присипати борошном.
Крок 5
Викласти тісто у підготовлену форму, верх акуратно розрівняти. Випікати кекс прибл. 45 хв. Готовність вироби перевірити за допомогою дерев’яної шпажки, проткнувши виріб по центру: якщо шпажка виходить сухий, кекс готовий.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…