Рецепт “Кекс з шинкою та оливками” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
❯ 150 г борошна
❯ 200 г вареної шинки
❯ 150 г чорних оливок без кісточки
❯ 150 г тертого сиру
❯ 4 яйця
❯ 100 мл молока
❯ 1 пакетик розпушувача для тесту
❯ 1 ст. л. рослинного масла
❯ 2 ст. л. пелюсток мигдалю
❯ жир для змащування форми
❯ сіль перець
Крок 1
Духовку нагріти до 180 °. Форму для кексу змастити жиром. Шинку нарізати невеликими кубиками. Оливки нарізати половинками або залишити цілими.
Крок 2
Борошно просіяти в глибоку миску зі щіпкою солі та перцю та розпушувачем. Вбити по одному яйця, добре перемішуючи після кожного, і, вливаючи цівкою молоко, перемішати до отримання гладкого однорідного тіста. Додати олію, сир та добре перемішати.
Крок 3
Тісто викласти в підготовлену форму, заповнивши на 2/3, посипати пелюстками мигдалю та випікати кекс 45 хв. Готовність перевірити за допомогою дерев’яної шпажки: якщо вона при проколюванні виробу виходить сухий, отже,
кекс готовий.
Крок 4
Готовому кексу дати трохи охолонути у формі та перевернути його на блюдо сервіровки. Подати охолодженим, нарізавши скибочками.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…