Рецепт “Кекс з шинкою та сиром” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
НА 6 ПОРЦІЙ
❯ 4 яйця
❯ 350 г борошна
❯ 1 пакетик розпушувача для тесту
❯ 100 мл рослинної олії
❯ 200 мл молока
❯ 100 г твердого сиру
❯ 200 г копченої грудинки (або бекону)
❯ 3 ст. л. рубаної зелені
❯ 1 ч. л. куркуми
❯ 50 г зелених оливок
❯ жир для змащування форми
❯ сіль
❯ перець
Крок 1
Духовку нагріти до 180 °. Форму для випікання змастити жиром.
Крок 2
Грудинку та сир нарізати соломкою. Зелень промити, перебрати, обсушити та дрібно нарізати. Оливки нарізати скибочками.
Крок 3
У миску просіяти борошно з розпушувачем та дрібкою солі, додати куркуму і трохи перцю.
Крок 4
В окремому посуді розбовтати яйця, вливаючи тонкою цівкою молоко та олію. Порціями підмішати рідку масу до борошна та перемішати до отримання однорідного тесту. Підмішати в тісто сир, грудинку, зелень та оливки і добре перемішати.
Крок 5
Влити тісто у підготовлену форму та випікати виріб 35 хв. Готовність перевірити за допомогою дерев’яної шпажки: якщо вона залишиться сухою, виріб готове.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…