Рецепт “Кіш із рикотою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
6 ПОРЦІЙ, 1 ГОДИНа
❯ 550 г готового пісочного тіста
❯ 100 г шпинату
❯ 150 г зеленого горошку
❯ 2 яйця
❯ 2 бульби картоплі, відвареної в мундирах
❯ 1/4 качана броколі
❯ 150 г рикоти
❯ 1 гілочка розмарину
❯ 100 мл жирних вершків
❯ 30 г вершкового масла
❯ сіль
❯ перець
Крок 1
Горошок бланшувати в киплячій підсоленій воді 5 хв, відкинути на друшляк і дати воді стекти. Броколі промити, варити в киплячій підсоленій воді 15 хв, відкинути на друшляк і розібрати на дрібні суцвіття.
Крок 2
Шпинат промити, обсушити, крупно порубати та обсмажувати на сковороді на вершковому маслі, поки не опадуть. Картоплю очистити та нарізати тонкими кухлями.
Крок 3
Духовку нагріти до 180 °. Тісто тонко розкотити та вислати їм форму для випікання, зробивши борти. Тісто часто наколоти вилкою і викласти на дно картоплю рівним шаром. Додати горошок, броколі та шпинат.
Крок 4
У мисці рикоту розтерти з яйцями та вершками, посолити та поперчити до смаку.
Крок 5
Залити масою овочі у формі, верх акуратно розрівняти. Кіш випікати 35 хв. Готовий киш подати теплим з легким овочевим салатом.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…