Рецепт “Кіш лорен з копченою грудинкою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
НА 4 ПОРЦІЇ
❯ 350 г готового тіста бризе
❯ 250 г копченої грудинки
❯ 100 г тертого сиру
❯ 200 мл молока
❯ 200 мл вершків
❯ 3 яйця
❯ 1 ст. л. борошна
❯ мелений мускатний горіх
❯ жир для змащування форми
❯ сіль
❯ перець
Крок 1
Форму для випікання змастити жиром. Тісто обім’яти, розкотити в тонкий пласт, вислати їм форму для випікання, зробивши бортики та часто наколоти вилкою. Форму з тестом помістити в холодильник на 30 хв.
Крок 2
Грудинку нарізати брусочками та обсмажувати на сковороді без жиру 5-8 хв. Грудинку перекласти в інший посуд та дати охолонути.
Крок 3
Для заливання в глибокій мисці яйця розговорити з борошном. Перемішувати, вливаючи тонким струмком молоко та вершки. Масу посолити, поперчити та приправити щіпкою мускатного горіха. Додати в заливку тертий сир та добре перемішати.
Крок 4
Духовку нагріти до 200°. Заливку вилити на охолоджену основу у формі, рівномірно розподілити по виробу обсмажену грудинку
Крок 5
Випікати кишок. 35 хв. Якщо виріб занадто швидко підрум’яниться, зменшити температуру до 180 °. Готовий киш подати теплим із салатом із свіжої листової зелені.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…