Рецепт “Класичний медовик” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

Приготування: 5 годин

Інгредієнти

На 8 порції:
– 4 яйця
– 360 г цукру
– 50 г вершкового масла
– 2 ст. л. меду
– 1 ч. л. соди
– 650 г борошна
– 800 г сметани 30% жирності

Покроковий процес приготування класичного медовика

Крок 1

Яйця збити зі 180 г цукру і м’яким маслом. На гарячій водяній бані розпустити мед із содою, додати яєчну суміш і, помішуючи, прогрівати протягом 5 хв. Дати охолонути.

Крок 2

У медову суміш додати борошно і замісити тісто. Розділити його на частини, кожну тонко розкотити та спекти приблизно 8-10 коржів (по 3 хв за кожен). Вирізати кола.

Крок 3

Сметану збити з цукром, що залишився. Кремом, що вийшов, прошарувати коржі та залишити при кімнатній
температурі на 3 год. у холодильник ще на 2 год.

Сьогодні ми дізналися як приготувати Класичний медовик. Смачного!
nakukhni

Recent Posts

Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами

Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…

3 тижні ago

Пиріг із поленти з мигдалем

Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

3 тижні ago

Піца з поленти

Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

3 тижні ago

Полента фрі з розмарином

Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

3 тижні ago

Полента з родзинками та сметаною

Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

3 тижні ago

Пиріг заливний з броколі

Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

4 тижні ago