Рецепт “Класичний вінегрет” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
– Буряк 400 гр
– Картопля 350 гр
– Морква 250 гр
– Цибуля 70 гр
– Зелений горошок 100 гр
– Квашена капуста 300 гр
– Зелень
– Рослинна олія
– Сухий часник
– Чорний перець
– Сіль
Крок 1
Чистимо і ріжемо картоплю на чотири частини. Солимо, перчимо і додаємо сушений часник. Наливаємо трохи олії та все добре перемішуємо. Робимо те ж саме з морквою та буряком.
Крок 2
Перекладаємо картоплю у рукав для запікання або у фольгу. Моркву і буряки кладемо в інший рукав. Ставимо в духовку за 180 градусів до готовності овочів. Картопля приблизно 40 хвилин, а морква зі буряком одну годину.
Крок 3
Овочі ніжно остудити та нарізати кубиками. Нарізаємо цибулю півкільцями та відправляємо до овочів. Далі додаємо квашену капусту або мариновані огірки. Потім кладемо зелений горошок та нарізану зелень. Додаємо трохи солі та наливаємо рослинну олію. Добре перемішуємо.
Рецепт "Гливи у клярі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 6…
Рецепт "Равіолі з м'ясом" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Фунтовий кекс" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 55 хвилин Інгредієнти…
Рецепт "Чахохбілі з курки" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 50 хвилин…
Рецепт "Суп-пюре морквяний з часником" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 45…
Рецепт "Листковий пиріг з капусти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 1…