Рецепт “Класичний вінегрет” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
– Буряк 400 гр
– Картопля 350 гр
– Морква 250 гр
– Цибуля 70 гр
– Зелений горошок 100 гр
– Квашена капуста 300 гр
– Зелень
– Рослинна олія
– Сухий часник
– Чорний перець
– Сіль
Крок 1
Чистимо і ріжемо картоплю на чотири частини. Солимо, перчимо і додаємо сушений часник. Наливаємо трохи олії та все добре перемішуємо. Робимо те ж саме з морквою та буряком.
Крок 2
Перекладаємо картоплю у рукав для запікання або у фольгу. Моркву і буряки кладемо в інший рукав. Ставимо в духовку за 180 градусів до готовності овочів. Картопля приблизно 40 хвилин, а морква зі буряком одну годину.
Крок 3
Овочі ніжно остудити та нарізати кубиками. Нарізаємо цибулю півкільцями та відправляємо до овочів. Далі додаємо квашену капусту або мариновані огірки. Потім кладемо зелений горошок та нарізану зелень. Додаємо трохи солі та наливаємо рослинну олію. Добре перемішуємо.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…