Рецепт “Кокосовий торт з ананасом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 1 година 30 хвилин
У 1 порції: 790 ккал, 9 г білків,
47 г жирів, 81 г вуглеводів
На 12 порцій
Для бісквіта:
❯ 5 яєць
❯ 280 г цукру
❯ 10 ст. л. гарячої води
❯ 2 ст. л. рому
❯ 300 г борошна
❯ 1/3 пакетика безфосфатного розпушувача
Для крему та прикраси:
❯ 250 мл молока
❯ 200 л кокосового молока
❯ 2 пакетики порошку для кокосового пудингу
❯ 2 ст. л. борошна
❯ 180 г цукру
❯ 100 г білого шоколаду
❯ 350 г вершкового масла
❯ 1 ананас
❯ 1 ківі
❯ кокосова стружка
Крок 1
Для бісквіта білки відокремити від жовтків та збити в піну. Жовтки розтерти добіла з цукром, вливши тонкою
цівкою гарячу воду та ром. Всипати борошно, змішане з розпушувачем. Акуратно підмішати збиті білки. Викласти масу у вистелену папером роз’ємну форму, розрівняти та випікати у духовці 45 хв при 180°. Дати охолонути. Вийняти з форми та горизонтально розрізати на три коржі.
Крок 2
Для крему обидва види молока змішати. Пудинг змішати з борошном, 100 г цукру, приготувати на молоці, як описано на пакуванні та остудити. Розтопити шоколад на водяній бані. Дати трохи охолонути. Вершкове масло збити в піну з цукром, що залишився. З’єднати з пудингом та розтопленим шоколадом. Ананас та ківі очистити та нарізати невеликими шматочками.
Крок 3
Один корж намастити кремом. Накрити іншим коржем, намастити його кремом, зверху викласти ананас (кілька скибочок відкласти для прикраси), накрити коржом, що залишився та зібрати торт. Обмазати крем торт, посипати кокосовою стружкою, прикрасити скибочками ананаса та ківі.
ПОРАДА
У тісто для бісквіта додайте 1-2 стіл. ложки темного рому чи коньяку. Вони надають випічці неповторний тонкий аромат.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…