«Діаменю» рецепт “Коктейль із креветок” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,4 ХО
92 ккал
– 8 креветок
– 150 г кореня селери
– 1 червоний солодкий перець
– 1 невелика цибулина
– 1 гілочка тархуну
– 1 ст. оливкової олії
– 1 ч. л. меленої паприки
– 0,5 ч.л. порошку каррі
– перець чилі та сіль
Крок 1
Селеру нарізаю кубиками та відварюю в підсоленій воді. Воду зливаю. Розминаю селера в пюре. Додаю олію, порошок каррі та паприки. Збиваю пюре за допомогою міксера в однорідну масу.
Крок 2
Солодкий перець очищаю та нарізаю дрібними кубиками. Цибулину подрібнюю. Листочки тархуна дрібно нарізаю. Змішую перець, цибуля, тархун, перець чилі та сіль.
Крок 3
Креветки відварюю протягом трьох хвилин і очищаю. У порційні салатники викладаю пюре з селери, суміш перцю та цибулі. Зверху викладаю по кілька креветок
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…