«Діаменю» рецепт “Кольорова капуста” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,3 ХО
81 ккал
– 0,5 кг цвітної капусти
– 1 болгарський перець
– 0,5-1 гострий перець
– 1-2 зубчики часнику
– шматочок імбиру
– 2 ст. оливкової олії
– цибулина
– 1 ст. лимонного соку
– свіжа зелень
– сіль та мелений перець – на смак
Крок 1
Болгарський перець, гострий перець, часник, імбир та цибуля максимально дрібно рублю. Зелень теж подрібнюю. Змішую у великій мисці усі продукти, крім капусти.
Крок 2
Капусту розділяю на суцвіття і відварюю до хрусткого стану хвилин п’ять. Викладаю її у гарячому вигляді у гостру заправку, добре перемішую. Охолоджую мариновану капусту в холодильнику не менше двох годин.
Зазначені значення ХО є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…