«Діаменю» рецепт “Компот із ревеню” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,1 ХО
16 ккал
– 300 г ревеню
– 1 лимон
– корінь імбиру – на смак
– цукрозамінник – на смак
– 1,5л води
Крок 1
Ревень мию, нарізаю шматочками. Імбиру мою, натираю на дрібній тертці
Крок 2
У каструльці даю закипіти воді. Перекладаю ревінь. Варю 5 хвилин.
Крок 3
Потім додаю нарізаний кільцями лимон, цукрозамінник та тертий корінь імбиру. Кип’ячу хвилину.
Крок 4
Знімаю з вогню, накриваю кришкою, наполягаю 5 хвилин, проціджую і даю охолонути. Перед подачею можна додати лід
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Гливи у клярі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 6…
Рецепт "Равіолі з м'ясом" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Фунтовий кекс" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 55 хвилин Інгредієнти…
Рецепт "Чахохбілі з курки" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 50 хвилин…
Рецепт "Суп-пюре морквяний з часником" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 45…
Рецепт "Листковий пиріг з капусти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 1…