«Діаменю» рецепт “Компот із ревеню” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,1 ХО
16 ккал
– 300 г ревеню
– 1 лимон
– корінь імбиру – на смак
– цукрозамінник – на смак
– 1,5л води
Крок 1
Ревень мию, нарізаю шматочками. Імбиру мою, натираю на дрібній тертці
Крок 2
У каструльці даю закипіти воді. Перекладаю ревінь. Варю 5 хвилин.
Крок 3
Потім додаю нарізаний кільцями лимон, цукрозамінник та тертий корінь імбиру. Кип’ячу хвилину.
Крок 4
Знімаю з вогню, накриваю кришкою, наполягаю 5 хвилин, проціджую і даю охолонути. Перед подачею можна додати лід
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…