Напої

Компот із ревеню

«Діаменю» рецепт “Компот із ревеню” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

100 г
0,1 ХО
16 ккал

Інгредієнти

– 300 г ревеню
– 1 лимон
– корінь імбиру – на смак
– цукрозамінник – на смак
– 1,5л води

Покроковий процес приготування компоту із ревеню

Крок 1

Ревень мию, нарізаю шматочками. Імбиру мою, натираю на дрібній тертці

Крок 2

У каструльці даю закипіти воді. Перекладаю ревінь. Варю 5 хвилин.

Крок 3

Потім додаю нарізаний кільцями лимон, цукрозамінник та тертий корінь імбиру. Кип’ячу хвилину.

Крок 4

Знімаю з вогню, накриваю кришкою, наполягаю 5 хвилин, проціджую і даю охолонути. Перед подачею можна додати лід

Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

Сьогодні ми дізналися як приготувати Компот із ревеню. Смачного!
nakukhni

Share
Published by
nakukhni

Recent Posts

Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами

Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…

1 місяць ago

Пиріг із поленти з мигдалем

Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Піца з поленти

Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

1 місяць ago

Полента фрі з розмарином

Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago

Полента з родзинками та сметаною

Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Пиріг заливний з броколі

Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago