Рецепт “Компот із вишні” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
❯ 2 кг вишні
❯ 400 г цукру
❯ сік 2 лимонів
❯ 2 гілочки вишні з листям
❯ гілочки м’яти для подачі
❯ крига або крижана крихта
Крок 1
Ягоди промити, перебрати, видалити плодоніжки. За бажанням видалити кісточки. Гілочки вишні промити. Підготовлені ягоди та гілочки викласти у велику каструлю.
Крок 2
В окремій каструлі з товстим дном цукор залити 1 л холодної води, довести до кипіння та варити 15 хв.
Крок 3
Ягоди та гілочки залити гарячим сиропом, перемішати та долити водою до краю посуду (близько 3 л). Додати сік лимонів, довести до кипіння та варити 10 хв.
Крок 4
Напій зняти з вогню та остудити. Перед подачею на стіл компот процідити і доповнити гілочками м’яти та льодом або льодовою крихтою.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…