Рецепт “Конфітюр з ревеню” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

Інгредієнти

НА 4 БАНОЧКИ ПО 250 Г
❯ 1,1 кг ревеню
❯ 900 г цукру
❯ 2 ст. л. гранатового сиропу
❯ сік 1/2 лимона
❯ 2 стручки ванілі

Покроковий процес приготування конфітюра з ревеню

Крок 1

Стручки ванілі розкрити кінчиком ножа. Ревень вимити, обсушити, очистити та нарізати. Підготовлений ревінь покласти в миску для варіння варення, присипати цукром, збризкати соком лимона, додати ваніль і перемішати. Дати ревеню настоятися при кімнатній температурі прибл. 2 год, час від часу помішуючи.

Крок 2

Варити на повільному вогні, помішуючи, 20 хв. Збільшити вогонь і варити ще 10 хв, поки почне густіти. (Конфітюр готовий, якщо на холодній тарілці краплі не розтікаються.) Стручки ванілі видалити та влити гранатовий сироп.

Крок 3

Конфітюр розлити за підготовленими банками і герметично закупорити. Зберігати у сухому прохолодному місці.

Сьогодні ми дізналися як приготувати Конфітюр з ревеню. Смачного!
nakukhni

Share
Published by
nakukhni

Recent Posts

Гливи у клярі

Рецепт "Гливи у клярі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 6…

10 години ago

Равіолі з м’ясом

Рецепт "Равіолі з м'ясом" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

10 години ago

Фунтовий кекс

Рецепт "Фунтовий кекс" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 55 хвилин Інгредієнти…

1 день ago

Чахохбілі з курки

Рецепт "Чахохбілі з курки" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 50 хвилин…

1 день ago

Суп-пюре морквяний з часником

Рецепт "Суп-пюре морквяний з часником" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 45…

1 день ago

Листковий пиріг з капусти

Рецепт "Листковий пиріг з капусти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 1…

1 день ago