Рецепт “Конфітюр з ревеню” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

Інгредієнти

НА 4 БАНОЧКИ ПО 250 Г
❯ 1,1 кг ревеню
❯ 900 г цукру
❯ 2 ст. л. гранатового сиропу
❯ сік 1/2 лимона
❯ 2 стручки ванілі

Покроковий процес приготування конфітюра з ревеню

Крок 1

Стручки ванілі розкрити кінчиком ножа. Ревень вимити, обсушити, очистити та нарізати. Підготовлений ревінь покласти в миску для варіння варення, присипати цукром, збризкати соком лимона, додати ваніль і перемішати. Дати ревеню настоятися при кімнатній температурі прибл. 2 год, час від часу помішуючи.

Крок 2

Варити на повільному вогні, помішуючи, 20 хв. Збільшити вогонь і варити ще 10 хв, поки почне густіти. (Конфітюр готовий, якщо на холодній тарілці краплі не розтікаються.) Стручки ванілі видалити та влити гранатовий сироп.

Крок 3

Конфітюр розлити за підготовленими банками і герметично закупорити. Зберігати у сухому прохолодному місці.

Сьогодні ми дізналися як приготувати Конфітюр з ревеню. Смачного!
nakukhni

Recent Posts

Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами

Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…

1 місяць ago

Пиріг із поленти з мигдалем

Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Піца з поленти

Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

1 місяць ago

Полента фрі з розмарином

Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago

Полента з родзинками та сметаною

Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Пиріг заливний з броколі

Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago