Рецепт “Консоме з яловичини” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 6 годин
У 1 порції: 490 ккал, 36 г білків,
24 г жирів, 33 г вуглеводів
На 4 порції:
❯ 300 г яловичих мозкових кісток
❯ 300 г яловичого філе
❯ 500 супових корінь (морква, петрушка, селера, пастернак)
❯ 100 г цибулі
❯ 10 горошин запашного перцю
❯ 2 лаврові листи
❯ 10 гілочок петрушки
❯ 200 г рубаної яловичини
❯ 3 білки
❯ сіль
❯ 2 ч. л. вершкового масла
❯ по 200 г очищених моркви та селери
Для кліток:
❯ 50 г вершкового масла
❯ сіль
❯ 100 г борошна
❯ 2 яйця
Крок 1
Коріння очистити, вимити та нарізати. Цибулю, не очищаючи, нарізати половинками. Кістки та філе залити
достатньою кількістю води, покласти 2/3 підготовлених овочів, цибулю, додати 7 гілочок петрушки, перець, лавровий лист і варити 4 години на слабкому вогні. Готовий бульйон процідити.
Крок 2
У сотейнику рубане м’ясо з’єднати з овочами, що залишилися, залити бульйоном і варити 1 ч. Білки збити, додати киплячий бульйон і варити 30 хв. Бульйон процідити та посолити на смак.
Крок 3
З олії, борошна та яєць замісити тісто і дати йому настоятися 15 хв. Нарізати тісто невеликими скибочками – галушками, варити їх у киплячій підсоленій воді 5 хв. Моркву та селеру нарізати та обсмажити на олії. Овочі
і галушки розкласти по тарілках і залити бульйоном. Прикрасити петрушкою, що залишилася.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…