Рецепт “Короп з яблуками та хріном” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 4 години 30 хвилин
У 1 порції: 530 ккал, 34 г білків,
28 г жирів, 35 г вуглеводів
Інгредієнти
На 6 порцій:
❯ 1 короп, оброблений на два філе
❯ 120 г копченого сала
❯ 3–4 зубчики часнику
❯ 200 г борошна
❯ 4 ст. л. меленої солодкої паприки
❯ сіль
❯ мелений чорний перець
❯ топлений свинячий жир для смаження
Для гарніру:
❯ 150 г тертих яблук
❯ 100 г свіжого кореня хрону
❯ 2 ст. л. м’ясного бульйону
❯ 1 ст. л. оцту
❯ дрібка солі
❯ 1/2 ст. л. цукру
Покроковий процес приготування коропа з яблуками
Крок 1
Хрін очистити, натерти на дрібній тертці та змішати з яблуками, оцтом, цукром та гарячим бульйоном. Суміш посолити та прибрати в холодильник на 4 год.
Крок 2
Філе розрізати на порційні шматки та нашпигувати скибочками сала. Натерти сіллю, перцем та товченим часником.
Борошно змішати з паприкою та обваляти в суміші шматки філе. Обсмажити їх на жирі, попередньо струсивши зайве борошно.