Перейти до вмісту
Головна » Короп з яблуками та хріном

Короп з яблуками та хріном

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Короп з яблуками та хріном” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 4 години 30 хвилин
    У 1 порції: 530 ккал, 34 г білків,
    28 г жирів, 35 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 6 порцій:
    ❯ 1 короп, оброблений на два філе
    ❯ 120 г копченого сала
    ❯ 3–4 зубчики часнику
    ❯ 200 г борошна
    ❯ 4 ст. л. меленої солодкої паприки
    ❯ сіль
    ❯ мелений чорний перець
    ❯ топлений свинячий жир для смаження
    Для гарніру:
    ❯ 150 г тертих яблук
    ❯ 100 г свіжого кореня хрону
    ❯ 2 ст. л. м’ясного бульйону
    ❯ 1 ст. л. оцту
    ❯ дрібка солі
    ❯ 1/2 ст. л. цукру

    Покроковий процес приготування коропа з яблуками

    Крок 1

    Хрін очистити, натерти на дрібній тертці та змішати з яблуками, оцтом, цукром та гарячим бульйоном. Суміш посолити та прибрати в холодильник на 4 год.

    Крок 2

    Філе розрізати на порційні шматки та нашпигувати скибочками сала. Натерти сіллю, перцем та товченим часником.
    Борошно змішати з паприкою та обваляти в суміші шматки філе. Обсмажити їх на жирі, попередньо струсивши зайве борошно.

    Сьогодні ми дізналися як готується Короп з яблуками та хріном. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *