Рецепт “Кошики зі зливами та горіхами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
НА 16–20 ВИРОБІВ:
❯ 400 г готового листкового тіста
❯ 8–10 свіжозаморожених злив
❯ жменю цілих ядер волоських горіхів
❯ 4–5 ст. л. цукру
Крок 1
Готове листкове тісто розкласти на робочій поверхні та нарізати квадратами прибл. 8х8 см.
Крок 2
Сливи розморозити та нарізати половинками, видаливши кісточки. Підготовлені сливи трохи обсушити.
Крок 3
У центр кожного квадрата покласти 1 половинку сливи та посипати цукром. У середину кожної половинки сливи покласти 1/4 ядра грецького горіха.
Крок 4
Краї квадратів підтягнути та щільно защипати, сформувавши навколо слив з горіхами кошик.
Крок 5
Духовку нагріти до 180 °. Вироби перекласти на лист і випікати в духовці 18-20 хв. Готові кошики зі сливами вийняти з духовки, за бажанням посипати цукровою пудрою.
ВАРІАЦІЇ
Смак свіжих слив чудово підкреслить тонка нота гвоздики. 1–2 бутони гвоздики стовкти у ступці з цукром і посипати вироби перед випіканням. Такі ж цибулини можна приготувати з консервованими зливами. Перед тим як викласти консервовані сливи на тісто, їх слід добре обсушити. Замість цукру можна використовувати рідкий мед, 1/2 ч. л. на виріб. Розкласти у серединки слив горіхи та полити медом.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…