«Діаменю» рецепт “Котлети із секретом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
1,3 ХО
168 ккал
– 500-600 г пікші (будь-якої іншої білої риби)
– 5-6 перепелиних яєць
– 4-5 картоплин
– 2 великі цибулини
– 2 яйця
– 1-2 ст. вівсяного борошна
– сіль, перець – на смак
– рослинна олія
Крок 1
Філе риби пропускаю через м’ясорубку, картопля і цибуля натираю на дрібній тертці (витискаю сік), змішую з рибним фаршем.
Крок 2
Вбиваю яйця, всипаю борошно, солю, перчу, перемішую.
Крок 3
З маси роблю невеликі коржики, до центру кладу по одному вареному яйцю, формую круглі котлетки. Запікаю в духовці до готовності.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…