«Діаменю» рецепт “Котлети із секретом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
1,3 ХО
168 ккал
– 500-600 г пікші (будь-якої іншої білої риби)
– 5-6 перепелиних яєць
– 4-5 картоплин
– 2 великі цибулини
– 2 яйця
– 1-2 ст. вівсяного борошна
– сіль, перець – на смак
– рослинна олія
Крок 1
Філе риби пропускаю через м’ясорубку, картопля і цибуля натираю на дрібній тертці (витискаю сік), змішую з рибним фаршем.
Крок 2
Вбиваю яйця, всипаю борошно, солю, перчу, перемішую.
Крок 3
З маси роблю невеликі коржики, до центру кладу по одному вареному яйцю, формую круглі котлетки. Запікаю в духовці до готовності.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Гливи у клярі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 6…
Рецепт "Равіолі з м'ясом" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Фунтовий кекс" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 55 хвилин Інгредієнти…
Рецепт "Чахохбілі з курки" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 50 хвилин…
Рецепт "Суп-пюре морквяний з часником" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 45…
Рецепт "Листковий пиріг з капусти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 1…