Калорійність

Котлети із секретом

«Діаменю» рецепт “Котлети із секретом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

100 г
1,3 ХО
168 ккал

Інгредієнти

– 500-600 г пікші (будь-якої іншої білої риби)
– 5-6 перепелиних яєць
– 4-5 картоплин
– 2 великі цибулини
– 2 яйця
– 1-2 ст. вівсяного борошна
– сіль, перець – на смак
– рослинна олія

Покрокове приготування котлет із секретом

Крок 1

Філе риби пропускаю через м’ясорубку, картопля і цибуля натираю на дрібній тертці (витискаю сік), змішую з рибним фаршем.

Крок 2

Вбиваю яйця, всипаю борошно, солю, перчу, перемішую.

Крок 3

З маси роблю невеликі коржики, до центру кладу по одному вареному яйцю, формую круглі котлетки. Запікаю в духовці до готовності.

Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

Сьогодні ми дізналися як приготувати Котлети із секретом. Смачного!
nakukhni

Recent Posts

Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами

Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…

1 місяць ago

Пиріг із поленти з мигдалем

Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Піца з поленти

Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

1 місяць ago

Полента фрі з розмарином

Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago

Полента з родзинками та сметаною

Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Пиріг заливний з броколі

Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago