Рецепт “Котлети із тріски” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 1 година 15 хвилин
У 1 порції: 420 ккал, 18 г білків,
32 г жирів, 12 г вуглеводів
Інгредієнти
На 4 порції:
❯ 250 г філе тріски
❯ 200 г картоплі
❯ 1 цибулина
❯ 1 ст. л. рубаної петрушки
❯ 100 мл портвейну
❯ сіль
❯ мелений чорний перець
❯ тертий мускатний горіх
❯ 4 яйця
❯ рослинна олія для смаження
❯ 4 часточки лимона
Покроковий процес приготування котлет із тріски
Крок 1
Філе тріски відварити, обсушити та розділити на невеликі шматочки. Картоплю вимити та варити в мундирі до м’якості, потім очистити. М’якуш розім’яти до консистенції пюре та змішати в миску зі шматочками рибного філе.
Крок 2
Цибулю очистити та порубати. Разом з рубаною петрушкою та портвейном додати до рибнокартопельної маси, ретельно перемішати. Посолити та поперчити, приправити тертим мускатним горіхом. По одному додати яйця, перемішати до отримання однорідної маси.
Крок 3
За допомогою двох їдалень ложок сформувати з маси невеликі коржики та обсмажувати їх на олії до золотистого кольору. Подати із часточками лимона.