Перейти до вмісту
Головна » Котлети із тріски

Котлети із тріски

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Котлети із тріски” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 1 година 15 хвилин
    У 1 порції: 420 ккал, 18 г білків,
    32 г жирів, 12 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 250 г філе тріски
    ❯ 200 г картоплі
    ❯ 1 цибулина
    ❯ 1 ст. л. рубаної петрушки
    ❯ 100 мл портвейну
    ❯ сіль
    ❯ мелений чорний перець
    ❯ тертий мускатний горіх
    ❯ 4 яйця
    ❯ рослинна олія для смаження
    ❯ 4 часточки лимона

    Покроковий процес приготування котлет із тріски

    Крок 1

    Філе тріски відварити, обсушити та розділити на невеликі шматочки. Картоплю вимити та варити в мундирі до м’якості, потім очистити. М’якуш розім’яти до консистенції пюре та змішати в миску зі шматочками рибного філе.

    Крок 2

    Цибулю очистити та порубати. Разом з рубаною петрушкою та портвейном додати до рибнокартопельної маси, ретельно перемішати. Посолити та поперчити, приправити тертим мускатним горіхом. По одному додати яйця, перемішати до отримання однорідної маси.

    Крок 3

    За допомогою двох їдалень ложок сформувати з маси невеликі коржики та обсмажувати їх на олії до золотистого кольору. Подати із часточками лимона.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Котлети із тріски. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *