«Діаменю» рецепт “Котлети на пару” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,3 ХО
62 ккал
– 400 г філе морської риби
– 1 морква
– 1 цибулина
– 1 яйце
– 2 лаврові листи
– горошина запашного перцю
– бутон гвоздики
– сіль і перець – на смак
– 1 ч. л. рослинної олії
Крок 1
Цибулю дрібно нарізаю, моркву натираю на великій тертці, рибу нарізаю невеликими шматочками. Все викладаю в чашу блендера, вбиваю яйце, подрібнюю у фарш.
Крок 2
У чашу мультиварки наливаю воду, додаю прянощі, солю, перчу. Силіконові формочки злегка змащу рослинною олією, в кожну викладаю по 2 ст.л. рибного фаршу. Готую в мультиварці в режимі «Варка на
пару» 20 хвилин.
Крок 3
Викладаю у форму для запікання. Кульки повністю заливаю томатною масою, за потреби додаю трохи води.
Готую в духовці за 180 град. 40-50 хвилин.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…