Калорійність

Котлети по-азійськи з імбирним соусом

Рецепт “Котлети по-азійськи з імбирним соусом в обгортці з рисового паперу” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

Приготування: 1 година
У 1 порції: 620 ккал, 27 г білків,
26 г жирів, 66 г вуглеводів

Інгредієнти

На 4 порції:
❯ 1 упаковка (150 г) тонкої рисової локшини
❯ шматочок свіжого кореня імбиру (бл. 5 см)
❯ 2 зубчики часнику
❯ 400 г рубаної свинини
❯ 3 ст. л. рослинної олії
❯ 50 мл соусу чилі
❯ 8 аркушів рисового паперу
❯ 7 гілочок кінзи
Для соусу:
❯ 6 гілочок кінзи
❯ 4 стручки перцю чилі
❯ 2 ст. л. коричневого цукру
❯ 60 мл соку лайма
❯ 2 ч. л. рибного соусу

Покроковий процес приготування котлет по-азійськи

Крок 1

Приготувати соус. Зелень сполоснути, воду струсити, листочки обірвати з гілочок і порубати. Стручки перцю чилі вимити та, очистивши від насіння, дрібно нарізати. У миску налити сік лайма, додати цукор і перемішувати, поки він не розчиниться. Додати рибний соус, половину рубаної зелені та перець чилі, перемішати.

Крок 2

Рисову локшину замочити у гарячій воді на 3 хв, щоб вона розм’якла. Імбир очистити та натерти на дрібній тертці. Часник очистити та порубати. М’ясо обсмажувати на 1 стіл. ложці олії бл. 10-15 хв до розсипчастості. Додати імбир, часник і готувати, помішуючи, 2 хв. Влити соус чилі та готувати на слабкому вогні 5 хв. Зняти з вогню, підмішати рисову локшину і зелень, що залишилася.

Крок 3

Кожен аркуш рисового паперу змочити теплою водою, щоб він пом’якшився. М’ясну масу розділити на вісім порцій, загорнути в рисовий папір і обсмажувати на маслі, що залишилося. до золотистого кольору. Подати із соусом.

Сьогодні ми дізналися як приготувати Котлети по-азійськи з імбирним соусом. Смачного!
nakukhni

Recent Posts

Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами

Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…

1 місяць ago

Пиріг із поленти з мигдалем

Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Піца з поленти

Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

1 місяць ago

Полента фрі з розмарином

Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago

Полента з родзинками та сметаною

Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Пиріг заливний з броколі

Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago