«Діаменю» рецепт “Котлети по-київськи” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,5 ХО
220 ккал
– 1 кг курячого філе
– сіль і перець – на смак
– панірувальні сухарі
– 350 мл рослинної олії
– 130 г вершкового масла
– 2 зубчики часнику
– пучок кропу
– 2 яйця
– 100 мл молока
Крок 1
Вершкове масло змішую з пропущеним через прес часником та подрібненим кропом. За допомогою харчової плівки формую ковбаски діаметром 1,5 см, кладу в морозилку. Філе відбиваю до товщини 5 мм, солю, перчу.
Крок 2
Ковбаски з морозилки нарізаю шматочками завдовжки 5-7 см, викладаю на філе, формую котлети. Кладу в холодильник на 15 хв. Збиваю яйця з молоком, вмочую котлети, обвалюю в сухарях.
Крок 3
Наливаю олію в каструлю, розігріваю до перших бульбашок, викладаю котлети та смажу до золотистого кольору. Перекладаю на лист і запікаю в духовці за 180 град. 10 хвилин
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…