«Діаменю» рецепт “Котлети у духовці” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
1,6 ХО
157 ккал
– 2 курячих філе
– 200 г стручкової квасолі (можна замороженої)
– 1 цибулина
– 3 ст. цільнозернового борошна
– 1 яйце
– сіль на смак
Крок 1
Стручкову квасолю попередньо розморожую. Куряче філе промиваю, зрізаю жир, нарізаю великими шматками та подрібнюю у блендері.
Крок 2
Застилаю лист пекарським папером, присипаю борошном. Формую невеликі котлети та викладаю на лист.
Крок 3
Формую невеликі котлети та викладаю на лист. Котлети випікаю у розігрітій духовці 15 хвилин, потім перевертаю та запікаю ще 15 хвилин.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…