Рецепт “Котлети у пікантному соусі” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 1 година 35 хвилин
У 1 порції: 490 ккал, 25 г білків,
33 г жирів, 26 г вуглеводів
На 4 порції:
❯ 250 г рубаного курячого філе
❯ 150 г рубаної свинини
❯ 2 ч. л. крохмалю
❯ 1 яйце
❯ мелений перець чилі
❯ 1 зубчик часнику
❯ мелений чорний перець
❯ рослинна олія для смаження
Для соусу:
❯ 1 шматочок імбиру (близько 3 см)
❯ сушений часник
❯ 2–3 ч. л. коричневого цукру
❯ сік 3 апельсинів
❯ 4 ст. л. соєвого соусу
❯ 1 ст. л. соусу чилі
❯ 1/2 ч. л. крохмалю
Крок 1
Часник очистити та подрібнити. Вирубане куряче філе змішати зі свининою. Додати крохмаль, яйце та часник. Приправити сіллю, меленим чорним перцем і чилі до смаку, добре перемішати та залишити на 1 год. Сформувати з маси невеликі котлетки та обсмажити їх на гарячому рослинному олії.
Крок 2
Для соусу імбир очистити, нарізати скибочками. У невеликій каструлі присипати імбир цукром та щіпкою сушеного часнику, влити сік апельсинів, довести до кипіння та варити 5 хв на сильному вогні. Загустити соус крохмалем, розведеним невеликою кількістю води. Підмішати соус чилі та соєвий. Посолити. Котлетки викласти на блюдо, полити соусом та подати на стіл
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…