«Діаменю» рецепт “Котлети з цвітної капусти” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,9 ХО
110 ккал
– 0,5 кг цвітної капусти
– 3 ст. панірувальних сухарів
– 1 яйце
– по 1 пучку зелені петрушки та кропу
– сіль, перець – на смак
– 2 ст. рослинної олії
Крок 1
Цвітну капусту розбираю на суцвіття та відварюю близько 10 хвилин, воду зливаю. Зелень мию, обсушую і дрібно рубаю ножем. Яйце збиваю. Відварену цвітну капусту розминаю в пюре.
Крок 2
У готову масу додаю збите яйце, перець, сіль, подрібнену петрушку, кріп та панірувальні сухарі. Потім усі
ретельно перемішую.
Крок 3
Формую биточки та обвалюю в панірувальних сухарях з усіх боків. Обсмажую биточки з двох боків на сковороді додаванням олії. Перед подачею на стіл посипаю нарубаною зеленню.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…