«Діаменю» рецепт “Котлети з гречки та грибів” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
1,5 ХО
75 ккал
– 60 г гречаної крупи
– 200 г лісових грибів (білі, лисички, сироїжки, опеньки) або печериць
– 1 цибулина
– 1 яйце
– по пучку петрушки та кропу
– 2 зубчики часнику
– 2 ст. вівсяного борошна для панірування
– 4 ст. оливкової олії
Крок 1
Гречку перебираю, промиваю, заливаю водою (на 1 ст. крупи 2 ст. води) та варю до готовності. Цибулю очищаю і нарізаю великими шматками, пасерую на олії.
Крок 2
Гриби нарізаю великими шматками, подрібнюю у блендері, додаю до цибулі та обсмажую все разом. Готову гречку змішую з обсмаженою цибулею та грибами. Додаю яйце, дрібно нарубану зелень, подрібнений часник, солю.
Крок 3
Суміш пропускаю через м’ясорубку. З маси формую котлети. Обвалюю у вівсяному борошні та обсмажую з двох сторін на рослинній олії до золотистої скоринки, біля 8 хвилин з кожного боку
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…