«Діаменю» рецепт “Котлети з грибною начинкою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,8 ХО
114 ккал
– 300 г курячого фаршу
– 150 г грибів (лісових або печериць)
– 1 цибулина
– 1 яйце
– 1 зубок часнику
– 2 ст. оливкової олії
– сіль та прянощі – на смак
Крок 1
Цибулю нарізаю дрібно ножем. Гриби чищу, мою та обсушую паперовим рушником. Обидва продукти обсмажую на сковороді, додавши сіль та олію.
Крок 2
Зубок часнику очищаю та пропускаю через прес. Додаю його у фарш, солю, перчу. З фаршу формую коржики, в центр кожної кладу по 1 ч. л. грибної начинки та роблю довгасті котлети.
Крок 3
Деко змащу маслом і викладаю котлети. Прикриваю листом фольги. Запікаю за температури 180 градусів 45 хвилин. За 10 хвилин до готовності знімаю фольгу. Подаю до столу з будь-якими овочами та зеленню
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…