Калорійність

Котлети з кабачком

«Діаменю» рецепт “Котлети з кабачком” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

100 г
0,8 ХО
184 ккал

Інгредієнти

❯ 1 середній кабачок
❯ 500 курячого фаршу
❯ 100 гр. сиру
❯ 100 гр. майонезу
❯ 100 гр. томатного соусу
❯ зелень кропу
❯ сіль
❯ прянощі для курки
❯ рослинна олія

Покрокове приготування котлет з кабачком

Крок 1

Кабачок нарізаю кільцями товщиною 2-3 см, вибираю чайною ложкою трохи м’якоті, солю, викладаю кружечки на змащене рослинною олією деко.

Крок 2

Фарш змішую з сіллю, прянощами та подрібненим кропом. Формую котлети. Майонез змішую із томатним соусом.

Крок 3

На кожен кружок кабачка викладаю котлетою, змащую соусом, посипаю натертим на дрібній тертці сиром. Запікаю в духовці за температури 200 град. близько 40 хвилин.

Сьогодні ми дізналися як приготувати Котлети з кабачком. Смачного!
nakukhni

Recent Posts

Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами

Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…

1 місяць ago

Пиріг із поленти з мигдалем

Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Піца з поленти

Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

1 місяць ago

Полента фрі з розмарином

Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago

Полента з родзинками та сметаною

Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Пиріг заливний з броколі

Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago