«Діаменю» рецепт “Котлети з кабачком” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,8 ХО
184 ккал
❯ 1 середній кабачок
❯ 500 курячого фаршу
❯ 100 гр. сиру
❯ 100 гр. майонезу
❯ 100 гр. томатного соусу
❯ зелень кропу
❯ сіль
❯ прянощі для курки
❯ рослинна олія
Крок 1
Кабачок нарізаю кільцями товщиною 2-3 см, вибираю чайною ложкою трохи м’якоті, солю, викладаю кружечки на змащене рослинною олією деко.
Крок 2
Фарш змішую з сіллю, прянощами та подрібненим кропом. Формую котлети. Майонез змішую із томатним соусом.
Крок 3
На кожен кружок кабачка викладаю котлетою, змащую соусом, посипаю натертим на дрібній тертці сиром. Запікаю в духовці за температури 200 град. близько 40 хвилин.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…