«Діаменю» рецепт “Котлети з пекінкою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
1,2 ХО
154 ккал
– 1 куряча грудка
– 0,5 кг яловичини
– 200 г пекінської капусти
– 1 цибулина
– оливкова олія для смаження
– сіль, перець – на смак
Крок 1
М’ясо (яловичина, куряча грудка), пекінську капусту та цибулину пропускаю через м’ясорубку. Додаю сіль та перець на смак. Можна використовувати й інші прянощі. Все добре перемішую.
Крок 2
Руками формую котлетки. На сковороду наливаю оливкову олію та обсмажую котлети з двох сторін під кришкою. Близько 10-15 хвилин з кожного боку. Котлети виходять дуже смачні, ароматні та соковиті
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Гливи у клярі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 6…
Рецепт "Равіолі з м'ясом" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Фунтовий кекс" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 55 хвилин Інгредієнти…
Рецепт "Чахохбілі з курки" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 50 хвилин…
Рецепт "Суп-пюре морквяний з часником" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 45…
Рецепт "Листковий пиріг з капусти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 1…