«Діаменю» рецепт “Котлети з пекінкою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
1,2 ХО
154 ккал
– 1 куряча грудка
– 0,5 кг яловичини
– 200 г пекінської капусти
– 1 цибулина
– оливкова олія для смаження
– сіль, перець – на смак
Крок 1
М’ясо (яловичина, куряча грудка), пекінську капусту та цибулину пропускаю через м’ясорубку. Додаю сіль та перець на смак. Можна використовувати й інші прянощі. Все добре перемішую.
Крок 2
Руками формую котлетки. На сковороду наливаю оливкову олію та обсмажую котлети з двох сторін під кришкою. Близько 10-15 хвилин з кожного боку. Котлети виходять дуже смачні, ароматні та соковиті
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…