Перейти до вмісту
Головна » Котлети з товстолоба

Котлети з товстолоба

    Котлети з товстолоба

    «Діаменю» рецепт “Котлети з товстолоба” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,2 ХО
    112 ккал

    Інгредієнти

    – Товстолобик
    – 1 цибулина
    – 2 моркви
    – 1/4 ст. молока
    – зубчик часнику
    – 2-3 ст. льняного борошна
    – сіль та перець – на смак

    Покрокове приготування котлет з товстолоба

    Крок 1

    Товстолобика чищу, відокремлюю філе, пропускаю 2 рази через м’ясорубку. Цибулю очищаю і нарізаю дрібними кубиками. Моркву чищу і натираю на дрібній тертці.

    Крок 2

    Сік віджимаю: він не знадобиться. Подрібнену цибулю змішую з натертою морквою, сіллю, перцем. Додаю борошно з льону, молоко, часник.

    Крок 3

    Формую котлети. Готую в пароварці протягом 20 хвилин.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Котлети з товстолоба. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *