«Діаменю» рецепт “Котлети з товстолоба” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,2 ХО
112 ккал
Інгредієнти
– Товстолобик
– 1 цибулина
– 2 моркви
– 1/4 ст. молока
– зубчик часнику
– 2-3 ст. льняного борошна
– сіль та перець – на смак
Покрокове приготування котлет з товстолоба
Крок 1
Товстолобика чищу, відокремлюю філе, пропускаю 2 рази через м’ясорубку. Цибулю очищаю і нарізаю дрібними кубиками. Моркву чищу і натираю на дрібній тертці.
Крок 2
Сік віджимаю: він не знадобиться. Подрібнену цибулю змішую з натертою морквою, сіллю, перцем. Додаю борошно з льону, молоко, часник.
Крок 3
Формую котлети. Готую в пароварці протягом 20 хвилин.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!